Düşünceler Hakkında Bilmek istiridye mantar miseli
Düşünceler Hakkında Bilmek istiridye mantar miseli
Blog Article
Sonuç olarak, istiridye mantarı tohumu tasarrufı ve faydaları, tarım ve afiyet yerında önemli bir yere sahiptir ve bu alandaki araştırmaların artmasıyla beraberinde, potansiyeli henüz da ortaya çıkacaktır.
Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonra her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi örgülır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek ilk teşrin alanı kapatılır.1,5 maaş müddetç nihayetinde ise mantarlar toplanmak derunin hazırdır.
İstiridye mantarı beslemek için tohumlar, ekseriyetle mantar yetiştirme kitleri veya özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğaltılır. İşte girişim kadem istiridye mantarı tohumlarını elbette ekileceğiniz:
İstiridye mantarı tohumunun kullanımı ve sağladığı faydalar, hem tarımsal üretim hem bile afiyet açısından dikkate değer özellikler taşımaktadır.
Fakat son yıllarda gelişen mantar yetiştiriciliği dalü ile bu arada mantar tohumu satış bölgeleri sayısı artmıştır.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile faziletli rakamlarda kazanç mizan fırsatı sizi bekliyor. Detaylı bilim derunin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi baştan sonra okumanız tavsiye ederiz.
Başkaca tohum kısaca misel hazırlık firmalarıyla da anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu mevzuda bayilik desteği veren firmalar dahi istiridye mantar tohumu vardır. Bunlara mantarhane denir ve tahmini maliyet olarak 25 tl olarak hesaplanmıştır.
Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize eylemek bağırsakin har sutaş zarfında yaklaşık bir saat bekletin.
· Suhunet ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları umumiyetle 18-24°C beyninde bir sıcaklıkta yetişir. Antrparantez, ortamı karanlık bir yerde tutun.
· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı üretmek derunin kullanacağınız bir konteyner veya torba.
Ekolojik Ekincilik: İstiridye mantarları, örgensel atıkları gitmek ve toprağın kalitesini tezyit etmek midein kullanılmaktadır.
· İceberg marulu çoklukla itici albeni koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları ekseri baharatın erken veya sonbaharın başlarında ekebilirsiniz. Arazi sıcaklığı 5-18 °C arasında olmalıdır.
her işte Akakçe kanatınızda. Nerede olursanız olun verişe Akakçe'den kellelayın.
Tahılları 30-45 dakika boyunca kaynatın. Kaynama anlayışlemi esnasında, tahılların dâhilindeki zararlı mıkroorganizmaların nanay olmasını tedarik etmek ciğerin suya bir nicelik tuz ekleyebilirsiniz.